Xavier Sáiz neix a Lleida l’any 1970. Es dedica de forma professional al món del disseny d’interiors des de l’any 1992 repartint la seva feina entre Barcelona i Lleida, i és l’any 1999 que crea el seu propi estudi-show room, que té com activitats principals, la creació i execució de projectes globals d’interiorisme i la venda de mobiliari.

La seva filosofia de treball es basa en donar la màxima qualitat als seus projectes d’interiors i als materials emprats, tot imprimint un estil contemporani i atemporal, amb uns trets que segueixen les tendències més actuals, tot i que treballa qualsevol estil, ja sigui clàssic, modern, rústic o bé la seva  combinació.

En els seus dissenys, ja sigui en mobles o bé en espais interiors o exteriors,  predominen les linies sencilles, una composició equilibrada, l’ordre i l’harmonia de tot el conjunt. La seva lluita passa per fer arribar el disseny d’interiors a tothom, en un intent de desmitificar el tòpic de que l’interiorisme i la decoració són sinònim de luxe o exclusivitat i nomes apte per a grans pressupostos i espais d’alt standing.