L’activitat de l’estudi està centrada en la creació i execució de projectes globals d’interiorisme, tant per obra nova com per a rehabilitació i abarca des de l’àmbit domèstic (cuina, bany, habitacions, sala menjador,...) fins a espais comercials, despatxos i exteriors. El més important d’un projecte d’interiorisme és la confiança, la comunicació i l’entesa entre client i interiorista.

En les entrevistes prèvies amb el client a l’inici de qualsevol projecte és on anem veient les necessitats, les inquietuds, els gustos o preferències del client, per després orientar i aconsellar el que més convé en cada cas i on fem una composició del que serà el futur projecte. Aquest el dividim en dues parts: la part gràfica que comença amb un petit estudi de viabilitat per continuar amb la realització del projecte propiament dit (amidaments, plànols, perpectives, CAD, pressupostos,...) i la part d’execució, en la que es duu a terme el projecte, amb la direcció i coordinació de tots els insdustrials que fan falta en cada cas (paletes, fusters, electricistes, llauners, pintors,...) que poden ser els nostres o els dels client.

L’estudi també compta amb un show room de mobles en diferents estils, de firmes reconegudes tant nacionals com internacionals. A més, també resolem totes les qüestions relacionades amb cortinatges i tapiceries (panell vertical, japonès, estor, veneciana, enrotllable, pacchetto,...) així com tota la il.luminació, ja sigui més tècnica o decorativa. El que es busca, en definitiva, és donar solucions per resoldre del primer a l’últim detall, a fi de que el nostre client no s’hagi de preocupar de res, conscients del temps, l’esforç i la dificultat que li pot suposar.